AirbagAuto

O nas

AIRBAGAUTO

Že drugo desetletje nudimo pomoč ljudem, ki se znajdejo v težavah ob neljubem dogodku, kot je prometna nesreča. V Evropi smo eden večjih trgovcev z zračnimi blazinami (airbagi), armaturnimi ploščami in pokrovi ter varnostnimi pasovi in napenjalci. Uspešno sodelujemo s številnimi kupci iz Slovenije, Italije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Nemčije, Madžarske, Avstrije, Španije in Grčije.

Vizija in poslanstvo

Želimo pomagati ljudem. Želimo pomagati rešiti neprijetno situacijo in čimprej priskrbeti pravilne nadomestne dele, jih dostaviti stranki in tako poskrbeti, da bo avto spet varno prevozno sredstvo. Želimo ustvariti zaupanje med našo ekipo in strankami, zato imajo vsi naši nadomestni deli jamstvo; če naročite neprave zračne blazine (airbage), varnostne pasove, napenjalce, armaturne plošče in pokrove ali je z njimi karkoli narobe, nam lahko blago vrnete, mi pa povrnemo kupnino ali naredimo zamenjavo.

Airbag
Airbag
Airbag
Airbag

Zgodovina podjetja

Idejna zasnova

  • 2005

Izdelan je bil poslovni načrt in dogovorjene poslovne poti z dobavitelji iz tujih držav. Prodajo smo širili po slovenskem trgu.

Širitev v tujino

  • 2010

Naš trg smo razširili po območju nekdanje Jugoslavije.

Selitev v druge prostore

  • 2012

Zaradi velikega zanimanja sosednjih držav za nakup našega blaga smo pospešeno širili kolektiv in iskali nove prostore.

Mednarodno sodelovanje

  • 2015

Uspešno sodelujemo s številnimi kupci iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Nemčije, Madžarske, Avstrije, Italije in Grčije.

Airbagauto
Airbagauto
Airbagauto
Airbagauto

Zanesljivost

Lahko se zanesete tako na izdelke iz naše ponudbe kot na našo ekipo, ki bo poskrbela za sproščeno vožnjo.

Varnost na prvem mestu

Z našimi zračnimi blazinami in drugimi varnostnimi elementi se lahko brez skrbi odpravite na sleherno vožnjo.

Kvaliteta

V ponudbi imamo nove in rabljene originalne elemente, ki ustrezajo najvišjim standardom kakovosti.

Ugodne ponudbe

Za ceno nam pošljite povpraševanje, nudimo pa tudi možnost osebnega prevzema ali dostave na dom.

Kako vam lahko pomagamo?

Če imate kakršnokoli vprašanje glede naše ponudbe, strokovnega svetovanja pri vgradnji ali vas zanima odkup vaših komponent, nam pišite preko obrazca ali nas pokličite, mi pa vam ponudbo izdelamo še isti dan. Na voljo smo vam vse dni v tednu.