AirbagAuto

Vse za varno vožnjo

Odkup in prodaja

Servis in svetovanje

Dostava in naročanje

Odkup in prodaja

Smo trgovci z zračnimi blazinami (airbagi), armaturnimi ploščami, varnostnimi pasovi in napenjalci – odkrijte našo ponudbo novih in rabljenih originalnih nadomestnih delov za vse znamke in modele avtomobilov, prav tako pa nudimo možnost odkupa in obnove vaših zračnih blazin, armaturnih plošč, pasov in zategovalnikov.

Zračne blazine za vse znamke in modele vozil

V naši spletni trgovini lahko najdete raznoliko ponudbo zračnih blazin za več kot 50 avtomobilskih znamk ter več kot 1.000 različnih modelov vozil. Sodobna vozila imajo več varnostnih elementov, med drugim volansko, sovoznikovo, kolensko, strešno in sedežno zračno blazino ali airbag.

Varnostni pasovi in napenjalci

Varnostni pasovi so najpomembnejši varnostni nadomestni elementi, ki nas varujejo v primeru prometne nesreče, hkrati pa pomagajo, da ohranjamo pravilno držo med samo vožnjo. Novejša vozila imajo nameščene zategovalne sisteme, ki nas ob intenzivnejši in hitrejši vožnji zategnejo na sedež, da z njega ne zdrsnemo, ob aktivaciji v prometni nesreči pa jih moramo nujno zamenjati.

Armaturne plošče in pokrovi

Nadzorna oz. armaturna plošča, ki je nameščena neposredno pred voznikom, prikazuje instrumente in krmilne elemente za delovanje vozila. Prvotno je vključevala niz preprostih krmilnih elementov in instrumentov za prikaz hitrosti, ravni goriva in tlaka olja, sodobna armaturna plošča pa lahko sprejme širok nabor merilnikov in nadzorov ter informacij.

Servis in svetovanje

Obnova nadomestnih delov

Nudimo možnost prevzema zračnih blazin (airbagov), varnostnih pasov in napenjalcev, ki jih nato pošljemo na obnovo in vam jih v roku 2–8 dni dostavimo. Nekatere komponente vozila, kot so zračne blazine (airbagi), varnostni pasovi in napenjalci, so na voljo tudi kot rabljeni, a originalno obnovljeni nadomestni deli.

Obnova nadomestnih delov

Ustrezno usposobljeni strokovnjaki jih v celoti razstavijo ter očistijo, iztrošene elemente zamenjajo z novimi, nato pa jih v nadzorovanih razmerah ponovno sestavijo in pri tem upoštevajo vse zahtevane standarde kakovosti. Ti deli so precej cenejši od novih, a po svojih lastnostih popolnoma primerljivi.

Svetovanje pri nakupu pravilnih nadomestnih delov

Pokličite nas ali nam pišite z morebitnimi vprašanji glede izbire zračnih blazin (airbagov), varnostnih pasov in napenjalcev, armaturnih plošč in pokrovov ter kontaktiranja zunanjih izvajalcev.

Dostava in naročanje

Osebni prevzem

Nadomestne dele – zračne blazine (airbage), varnostne pasove, napenjalce, armaturne plošče in pokrove – lahko prevzamete v eni izmed naših poslovalnic po dogovoru.

Paketna dostava s hitro pošto GLS, DPD ali BRT

Nudimo možnost dostave na dom s hitro pošto GLS, DPD ali BRT, ki bo vaše naročilo dostavila v najkrajšem možnem času oz. po dogovoru. Varen nakup omogočamo s plačilom po povzetju, lahko pa se odločite tudi za plačilo s PayPalom.

Dostava v tujino po kopnem, morju ali zraku

Dostavljamo tudi v tujino s hitro pošto GLS, DPD in BRT, nudimo pa možnost dostave z lastnim prevozom, ki bo vaše naročilo prav tako dostavil v najkrajšem možnem času oz. v skladu z vašimi željami. Hkrati tudi za tujino nudimo možnost odkupa in obnove vaših zračnih blazin, armaturnih plošč, pasov in zategovalnikov.

Kako vam lahko pomagamo?

Če imate kakršnokoli vprašanje glede naše ponudbe, strokovnega svetovanja pri vgradnji ali vas zanima odkup vaših komponent, nam pišite preko obrazca ali nas pokličite, mi pa vam ponudbo izdelamo še isti dan. Na voljo smo vam vse dni v tednu.